Formatii Nunta Iasi Next Level Band

Formatii Nunta Iasi Next Level Band tel: 0755954335

Pentru tinerii indragostiti, nunta este unul din cele mai importante momente din viata lor, de aceea trebuie sa fie si un moment foarte frumos.

Nuntile au nevoie de o locatie suficient de incapatoare pentru toti invitatii, astfel incat sa nu stea inghesuiti si nici sa nu fie o sala imensa cu doar cateva mese. Ringul de dans trebuie sa fie suficient de mare pentru a incapea sa danseze toti invitatii de la nunta, iar la mesele de langa ringul de dans, mirii va trebui sa aseze tineret, deoarece in acea zona muzica se aude mai tare si invitatii mai  in varsta s-ar putea sa fie deranjati de volumul muzicii.

In cazul in care sunteti din zona moldovei si cautati o formatie pentru nunta din Iasi, Next Level Band va sta la dispozitie cu un program muzical de exceptie, care contine momente interactive la care participa toti invitatii, muzica usoara si muzica populara si multe alte surprize.

Formatia noastra se deplaseaza pentru nunti si alte evenimente in toate zonele tarii, nu numai in zona Moldovei. Pentru mai multe informatii despre aceste deplasari, contactati-ne telefonic.

Va atasam aici un link cu videoclipuri cu formatia Next Level din timpul nuntilor, spectacolelor sau a altor evenimente. Pentru a accesa pagina noastra de videoclipuri, apasati aici: YOUTUBE

Instalatia de sunet a unei formatii pentru nunta este foarte importanta si trebuie adaptata in functie de marimea salii, una e sa canti la o nunta cu 200 de invitati si total altceva cand sunt 500 de invitati. De asemenea, atunci cand nunta are loc in aer liber trebuie o altfel de instalatie de sunet.

Cand sistemul de sunet este subdimensionat, se v-or da volumele foarte tare pentru a face fata, ceea ce poate genera distorsiuni deranjante.

Atunci cand muzica la nunta este la un volum mic, nu se va putea face show, daca o formatie sau un sef de restaurant vrea ca nunta sa nu dureze mult, va cere insistent micsorarea volumului muzicii si va aprinde foarte tare luminile in sala.

In mod normal Formatiile stiu cel mai bine la ce volum trebuie sa cante un anumit gen de muzica, iar luminile din sala trebuie sa fie cat mai reduse. Pentru aceasta formatia va poate adapta o schela de lumini care sa fie suficient de puternica pentru acel eveniment.